What’s up, I’m Jakob. I’m a director living in Copenhagen, Denmark. I am a fan of technology, design, and entrepreneurship. I’m also interested in web development and running. You can visit my company website with a click on the button above.

-

In Danish

Digital iværksætter med 10+ års indenfor digital markedsføring og digital udvikling. Jeg er tidligere direktør i konsulenthuset Wemind, som var specialiseret i sociale medier, digital udvikling og digital markedsføring.

I dag er jeg involveret i to start-ups og derudover laver jeg udvalgte konsulentopgaver gennem Boman Consulting.

Jeg er grundlægger af Bookanaut, som er en platform for sport og sundhed. Jeg grundlagde Bookanaut, fordi jeg gennem min fridykning har oplevet at mange dygtige trænere og instruktører har svært ved at navigere i den digitale verden. Jeg vil derfor gerne lave en platform for sport og sundhed, som kan hjælpe trænerne og instruktørerne med deres marketing, og som også gør det nemmere for helt almindelige danskere at finde gode trænere og behandlere.

Bookanaut består af artikler om sundhed og sportsskade. Sundheds- og trænings artiklerne handler om emner såsom puls, træningsprogram, kondital, ingefær, ingefærshot, planken, rygøvelser, kostplan, slankekur og BMI. Skadesartiklerne handler om relevante emner såsom hælspore, diskusprolaps, skinnebensbetændelse, tennisalbue, ondt i lysken, fibersprægning, meniskskade og hold i nakken.

Advertisement

Man kan ogsĂĄ finde oversigter over fitness, crossfit, yoga, badmintonog klatring.

Min vision med Bookanaut er at gøre danskere mere sunde. Jeg håber, at vores gode artikler samt oversigter over træningsmuligheder gør det nemmere at tage det første skridt mod et sundere liv.

Mit andet start-up er Forsikring.io, og visionen med det er at gøre det lettere for danskerne at forstå deres forsikringer. Ideen med Forsikring.io er at lave gode og dybdegående guides om de mest almindelige forsikringsprodukter såsom:

Advertisement

Jeg er uddannet civilingeniør fra DTU. Jeg skrev mit speciale om vandkræftværker på Island og startede min karriere hos Accenture.